Kreativci za poslovne knjige

Tražite knjigovodstveno – računovodstveni ured koji će biti siguran vjetar u leđa vašem poslovanju? Tražite knjigovođu koji će znati razumjeti sve Vaše poslovne ciljeve?

Viridis Magia – Vaš #1 Izbor!

O Nama

Nakon 15 godina uspješnog rada u području knjigovodstva, računovodstva, financija, poreznog i poslovnog savjetovanja i izrade poslovnih planova, odlučili smo se napraviti veliki zaokret u svom vlastitom brandingu i poslovanju te osnovati tvrtku pod novim imenom – Viridis Magia koje najbolje opisuje usluge koje našim klijentima uspješno pružamo već 15 godina.

“Viridis” – lat. zeleno – simbolizira novac, bogatstvo, kreativnost i nove početke, a “Magia” – naši klijenti nam već nekoliko godina govore da smo čarobnjaci za njihove poslovne knjige kada je potrebno “izmisliti toplu vodu” i zato kod nas u knjigovodstvu sve ide „ko po špagi“, a poslovne knjige su uvijek besprijekorne.

Kako bi kvaliteta naših usluga bila na nivou čarolije, na Vaše potpuno zadovoljstvo, oslanjamo se i na stručnu suradnju s područja prava, financija i osiguranja.

Viridis Magia – više od knjigovodstva.

viridis magia knjigovodstveni ured zagreb logo

Kreativci za poslovne knjige i papire

Specijalisti smo za…

Knjigovodstvo

Za Vas ćemo ustrojiti i voditi sve poslovne knjige i evidencije trgovačkih društava, obrta i/ili neprofitnih organizacija kao što su: dnevnik, glavna knjiga, knjige ulaznih i izlaznih računa, knjige blagajne i blagajničkih dnevnika i druge pomoćne knjige, knjige primitaka i izdataka, knjige tražbina i obveza, evidencije dugotrajne imovine, robnog i materijalnog poslovanja, evidencije kupaca i dobavljača, analitike plaća radnika, nadzorne knjige uvoza i izvoza i sve druge propisane knjige, evidencije i analitike.

Računovodstvo

Za Vas izrađujemo računovodstvene politike i kontni plan prema Vašim specifičnim potrebama. Izrađujemo obračune PDV-a, amortizacije, plaća i naknada, putnih naloga, loko vožnji, obračune drugih dohodaka (ugovor o djelu, autorski honorar, studentski ugovor…), obračune proizvodnje i sve ostale obračune koji bi Vam mogli zatrebati. Također koristimo e-servise za državu (e-porezna, e-mirovinsko, e-zdravstveno, e-fina)pa nećete morati svakih 15 dana posjećivati spomenute ustanove.

Obračun Plaća

Za Vas vodimo brigu o obračunu plaća zaposlenika koji obuhvačaju prijave i odjave zaposlenika na mirovinsko (HZMO) i zdravstveno (HZZO) osiguranje, vođenje evidencije zaposlenika, obračune plaća i naknada (dodatci, bolovanja, godišnji odmori…), obračune drugih dohodaka i studentskih ugovora, izradu platnih lista, virmana, JOPPD obrazaca te predaju obrazaca nadležnim državnim institucijama (e-Porezna)..

Poslovno Savjetovanje

Danas se od poduzetnika očekuje da budu čarobnjaci koji svoju tvrtku vode sigurno prema uspjehu. Kako bi to ostvarili morali bi poznavati načine poslovanja banaka i imati dobar kompas za snalaženje u šumi zakona, propisa i pravilnika. U svakom trenutku ćemo Vas savjetovati kako najjednostavnije odabrati pravi put za Vaš rast i razvoj i osloboditi Vaše dragocjeno vrijeme kako bi se Vi mogli baviti važnijim stvarima od iščitavanja zakona.

Izrada Poslovnih Planova

Krećete u samozapošljavanje ili Vam je potrebna reorganizacija postojećeg poslovanja? Poslovni plan je upravo ono što Vam treba. Kad se svim Vašim troškovima i prihodima za koje se nadate da će te ostvariti pridruže i oni troškovi i prihodi kojih se „uopće niste sjetili“ Vaš poslovni plan pokazati će Vam pravu sliku mogućeg rasta poslovanja. Poslovni planovi za dobivanje potpora, subvencija, bespovratna sredstva, oslobođenja od državnih nameta, kredita…

KALKULATOR CIJENE

Izračunajte sami svoju cijenu

Izračunajte sami cijenu knjigovodstva i računovodstva za svoje poduzeće ili obrt u samo nekoliko sekundi!

viridis magia knjigovodstveni računovodstveni ured

Zdenka Škreba 16
10 040 Zagreb
info@viridis-magia.hr

Viridis Magia d.o.o.
Sjedište: Zdenka Škreba 16
10 040 Zagreb
OIB:07139063247

Raiffeisen Bank
HR4824840081135027525
Trgovački sud u Zagrebu
MBS:081086774

Osnovano 15.ožujka 2017. godine
Temeljni kapital: 20 000 kn
Osoba ovlaštena za zastupanje:
Lidija Grčić Capek

Viridis Magia d.o.o. @2017 - Design - Banana©Kreativni Online Marketing @2017